معاون سیاسی استاندار سمنان: اوقاف در وصل کردن حلقه اتصال بین خیرین خوش درخشید

خجسته پور گفت: خیرین زیادی پس از شیوع کرونا ویروس قصد کمک و خدمت در این زمینه را داشتند و با توجه به رسالت سازمان اوقاف در انجام امور خیریه، برقراری اتصال بین خیرین از طریق سازمان اوقاف و امور خیریه انجام شد و در این زمینه اقدامات خوبی در این حوزه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه از استان سمنان، حبیب‌الله خجسته پور با تقدیر از جمع‌آوری کمک‌های خیرین در تولید و توزیع بیش از ۶ میلیارد ریال اقلام خوراکی و بهداشتی در این ایام با استفاده از منابع منطبق و کمک‌های خیرین اظهار کرد: خیرین زیادی پس از شیوع کرونا ویروس قصد کمک و خدمت در این زمینه را داشتند و نیاز بود که این خیرین کارشان منسجم شده و سازماندهی شوند.
وی افزود: با توجه به اینکه سازمان اوقاف کار خیریه هم انجام می‌دهد برقراری اتصال بین خیرین از طریق سازمان اوقاف و امور خیریه انجام شد و در این زمینه اقدامات خوبی در این حوزه انجام شد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان اظهار کرد: در استان سمنان موقوفات فراوانی وجود دارد و خدا را شاکریم در استان سمنان موقوفه‌ای با نیت دارو و درمان هم داریم و در از ظرفیت این موقوفه در راستای کمک به کنترل و مهار بیماری حادث‌شده در جامعه استفاده شده است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان گفت: اقدامات جامعه مذهبی و تعطیل کردن بقاع متبرکه در روزهای آغازین شیون کرونا، زمینه تعطیل کردن اختیاری بقیه تجمعان و مراسم توسط مردم را فراهم کرد.
پس از ابلاغ مصوبات ستاد ملی کرونا مبنی بر اعلام اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی از ۸ فروردین، از طرف مردم مورد استقبال قرار گرفت.
وی افزود: بی‌شک علت استقبال عامه مردم از طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، اقداماتی بود که جامعه مذهبی و متدین ما از اولین روزهای شیوع بیماری کرونا در کشور انجام دادند و وقتی مردم دیدند که بقاع متبرکه ما در جهت سلامتی مردم بسته شده‌اند و هنگامی‌که ملاحظه کردند نمازهای جمعه و جماعات شاید برای اولین بار در طول تاریخ برگزاری آن‌ها تعطیل شدند و وقتی دیدند که پیشتازان عرصه دین و مذهب علما و روحانیون و سایر بزرگواران نسبت به‌سلامتی مردم دغدغه دارند و اجتماعات دینی و مذهبی را تعطیل کرده‌اند، این درسی شد برای مردم که در تعطیل کردن اختیاری بقیه اجتماعات و مراسمات اقدام کنند و همین‌جا دارد مراتب سپاس و قدردانی خود را از علما و روحانیون و نهادهای دینی مانند سازمان اوقاف و امور خیریه اعلام کنیم.

خجسته پور عنوان کرد: علیرغم اینکه در این ایام بقاع متبرکه و اماکن مذهبی و اجتماعات و برنامه‌های مذهبی این اماکن تعطیل شده‌اند ولی امور مذهبی و دینی و کار خیر تعطیل نشده است بلکه از حالت اجتماعی و حضور فیزیکی و در کنار هم بودن رسیده‌ایم به اقدامات فردی با حفظ فاصله‌های فیزیکی.
وی گفت: به‌عنوان نمونه می‌توان به تبدیل برخی از فضاهای اماکن مقدس به امور تولیدی و جهادی در راستای تولید مواردی از قبیل ماسک و دستکش و سایر ملزومات موردنیاز مردم اشاره کرد و شاهد هستیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان تصریح کرد: شاهد هستیم که همچنان کاربری کار خیر این اماکن مقدس سر جای خود هست منتها با شکل دیگری دارند به مردم ارائه خدمت می کنند.

وی گفت: با عنایت به اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم و مردم ما به‌واسطه اعتقادات درونی و یک سنت‌های جاری مایل‌اند راز و نیازشان علاوه بر اینکه در حضور جمع و جماعت باشد، که اجر معنوی بیشتری داشته باشند و همچنین مایل‌اند که در اماکن متبرکه و مقدس باشند.
خجسته پور عنوان کرد: در حال حاضر بر اساس تصمیماتی که در ستاد ملی کرونا گرفته شده است، متأسفانه امکان بازگشایی اماکن متبرکه وجود ندارد، اما نیاز معنوی مردم پابرجاست.
وی گفت: در این زمینه پیشنهاد و توصیه می‌شود از بسترهایی مانند صداوسیما و فضای مجازی استفاده بشود و کلام خطبا و روحانیت همچنان به گوش مردم متدین استان برسد.
رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان سمنان گفت: در این خصوص هم می‌توانیم از طریق شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی و هم با تهیه کلیپ‌هایی در فضای مجازی این کار را انجام دهیم.
وی عنوان کرد: باید منبرها را به ممبرها وصل کنیم و ممبرهایی که در گروه‌های مختلف فضای مجازی هستند از منبر علما بهره کافی را ببرند.
خجسته پور تصریح کرد: در فضای مجازی یک ارتباط دوطرفه برقرار می‌شود و مخاطب هم می‌تواند پیام خود را به گوش متکلم برساند، نه به‌اندازه مجالس وعظ و سخنرانی ولی حداقل با یک شبیه‌سازی می‌توان آن ارتباط را هم برقرار کرد.
وی گفت: فعلاً بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا تا ۱۵ اردیبهشت وضعیت بقاع متبرکه تعطیل خواهند ماند و احتمال می‌رود تا پایان ماه مبارک هم اوضاع بر همین منوال باشد بنابراین امیدواریم از ظرفیت به وجود آمده نهایت استفاده بشود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان اظهار کرد: مردم خداجوی استان در سنوات گذشته در ماه مبارک رمضان مجالس افطاری برگزار می‌کردند نذوراتی تهیه می‌کردند و در مراسماتی مانند میلاد امام حسن مجتبی (ع) و شبهای قدر نذورات خود را بین مردم و روزه‌داران توزیع می‌کردند و در آستانه عید سعید فطر زکات و فطریه های خود را به مستمندان اهدا می‌کردند و به‌طورکلی حاکم شدن فضای معنوی در سراسر کشور موجب می‌شد دست‌به‌خیر شدن مردم بیشتر شود.
وی افزود: با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر مساوات و یاریگری کسانی که به‌واسطه بیماری کرونا آسیب دیده‌اند، انتظار داریم مردم همچنان کار خیر خود را استمرار بخشند و هزینه‌هایی را که سنوات ماضی برای برگزاری اجتماعات و افطار مؤمنین و مراسمات لیالی قدر داشتند را امسال به سمت یاریگری کسانی که در بیماری کرونا آسیب دیده‌اند و نیازمندی مالی دارند سوق دهند.
خجسته پور تصریح کرد: هرچند همه دستگاه‌ها در قالب قرارگاه استانی مساوات دارند کار می‌کنند و ما جدایی بین دستگاه‌ها نمی‌بینیم، اما یکی از مراکز معتبر و قابل‌اعتماد و قابل‌پیگیری در این زمینه سازمان اوقاف و امور خیریه است.
وی عنوان کرد: اوقاف و امور خیریه هم به‌واسطه امکاناتی که خودش دارد و هم به‌واسطه ارتباط‌هایی که با خیرین دارد و کمک‌های خیرخواهانه‌ای که از مردم جمع می‌کند می‌تواند در این زمین به‌خوبی عمل کند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان در پایان ضمن تقدیر و تشکر از اداره کل اوقاف و امور خیریه و هیئت‌امنای بقاع متبرکه بابت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ضدعفونی کردن معابر و اماکن مذهبی خاطرنشان کرد: انشا الله همه اماکن متبرکه ما همچنان آمادگی را حفظ کنند که پس از رفع شدن شر این بلیه بتوانیم مانند سابق از ظرفیت این اماکن متبرکه بهره کافی و لازم را ببریم.

منبع خبر

→ خواندن مطلب قبلی

رونمایی از دستگاه هوشمند ضدعفونی کننده دست در اصفهان

خواندن مطلب بعدی ←

امامزاده پنج تن تهران؛ میزبان بیست‌و‌هفتمین برنامه دستان آسمان

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

13 + هفت =