برگزاری مراسم کاشت نهال در امامزاده عینعلی و زینعلی تهران

به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری جمعی از روحانیون و مبلغین دینی نسبت به سنت حسنه کاشت درخت در آستان مقدس امامزاده عینعلی و زینعلی در غرب تهران اقدام کردند.

به گزارش رسامدیا، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در این مراسم گفت: به دنبال این هستیم که برخی از پایان‌نامه‌های حوزوی به انفال و منابع طبیعی اختصاص یابد و آموزه‌های منابع طبیعی در دروس حوزه و دانشگاه گنجانده شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مصطفی طباطبایی‌نژادبا بیان اینکه دستاوردهای انسان در چهار حالت متصور است، افزود: برخی از دستاوردها تا لحظه مرگ همراه است و زینت زندگانی انسان است، اما دستاورد دوم دستاوردی است که بعد از مرگ نیز همراه با ما است و در این مورد می‌توان به اعمال اشاره کرد.

وی با بیان اینکه دستاورد سوم اعمالی است که انسان را تا بهشت همراهی می کند، افزود: دسته چهارم اعمالی است که برای انسان صدقه جاریه است که در دنیا مفید است و بعد از مرگ نیز برای انسان برکت به دنبال خواهد داشت.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با اشاره به اینکه آموزه‌های حوزه منابع طبیعی باید در خانه‌ها برای افراد گفته شود، افزود: انفال باید برای مردم معرفی و نقش عنصر آب و خاک و هوا و درخت در زندگی انسان گفته شود و در این راستا باید پایان‌نامه‌های حوزوی و دانشگاهی مرتبط با انفال و عناصر طبیعی باشد و اگر بتوان در کتب درسی نیز این مباحث گنجانده شود اقدامی بسیار پسندیده است که این مباحث در تفاهم‌نامه‌ای میان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران مورد تأکید قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه درخت تا زمانی که استفاده می شود یک صدقه جاریه برای انسان است، افزود: تمامی انبیاء و ائمه و بزرگان به درختکاری توصیه کرده‌اند و این موضوع همیشه مورد تأکید بوده است.

طباطبایی نژاد ادامه داد: درختکاری نباید به هفته منابع طبیعی محدود شود که در این راستا پویش نهال‌کاری همگانی برای ایرانی سرسبز در حال دنبال شدن است تا همه مردم در ایام مختلف سال نسبت به موضوع درختکاری ورود کنند.

سالانه بیش از ۱۵۰۰ وقف جدید در کشور به ثبت می‌رسد

همچنین معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در این مراسم با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۵۰۰ وقف جدید در کشور به ثبت می‌رسد گفت: بیشتر این وقف‌ها متناسب با نیاز روز جامعه است.

حجت الاسلام غلامرضا عادل افزود: امروز وقف فقط به حوزه‌های مذهبی و خاص محدود نشده  و در امر درختکاری نیز خیران فعالیت هایی دارند.

وی با بیان اینکه سنت درختکاری در تمامی اماکن متبرکه کشور قدمت طولانی دارد گفت: درختی در این اماکن قدمتی ۷۰۰ ساله دارد.

در این مراسم چندین اصله درخت به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در جوار آستان مقدس امامزاده عینعلی و زینعلی (ع) در منطقه پونک تهران کاشته شد.

→ خواندن مطلب قبلی

وقف برای کمک به نیازمندان در بروجن

خواندن مطلب بعدی ←

نخبه‌پروری قرآنی با استفاده از ظرفیت بقاع

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه + یک =